tirsdag 27. juni 2017

Hvis bare Wizz........


Du verden for krøll på flyplassen. Med å møte frem i kø for å droppe bagasjen 2,5 timer før flyavgang skulle man tro det var mulig å rekke flyet. Vi var på forhånd sjekket inn så det var ikke det. Men det var bare en person som skulle sjekke oss inn og de hadde tydeligvis datatrøbbel eller noe så det gikk jammelig sent.  
Vi var jo tidlige og det var også lang kø også etter oss. 

Men så møtte vi litt problemer. En person måtte endre navn på billetten. Det gikk rimelig greit. Og 3 grupper gikk gjennom sikkerhetskontrollen.men de siste to gruppene våre var ikke ferdige før flyet var begynt å ta inn passasjerer så de måtte bare styrte opp til passkontrollen. Der hadde hjelpelederne fått problemer fordi de ikke hadde brev fra foreldrene at de kunne forlate Sjengen-området  med oss. ( de er alle over 16 år, men en vakt påsto de måtte være 18. 
 Vi løste den også, men så skjedde den største katastrofen da en av konfirmantene hadde fått med seg et pass som tidligere var meldt stjålet.  Pga. forsinkelsen hadde vi da bare 15-20 min Igjen til flyavgang. En leder og konfirmant stormet av sted i et heroisk forsøk på å få tak i et nødpass men det lot seg dessverre ikke ordne.  Lederen kom seg på flyet som var blitt forsinket ( det var jo en del folk etter oss i køen også ) men konfirmanten måtte bli hentet av familievenner som bor i nærheten av flyplassen.  Fortvilende....   Håper disse uhelllene gir seg nå.  

Heldigvis er det god kontakt ungdommene i mellom. Vi håper det skal ordne seg på et eller annet vis og at det går godt med han som satt igjen da flyet gikk. Det er en tøff opplevelse.   Hvis bare ikke Wizz hadde vært håpløst sene til å sjekke inn hadde vi muligens hatt tid til å få nødpass. En serie av uheldige  omstendigheter som dessverre ikke kunne forutsees. 

Gode venner enten på oss da vi kom frem.  Som vanlig hadde vi en buss som hentet oss på flyplassen og kjørte oss til Spantov en 2 timers kjøretur.   Underveis begynte dagen å lysne. Vi var fremme i 4 tida. Da var det fantastisk å finne ferdig oppreide senger. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar