søndag 24. juni 2018

Fra Bucharest til Spantov.

Vi startet dagen med å lande i Bucharest Otopeni flyplass i 2 tiden på natten.
Alltid spennende hvordan det vil fungere med bagasje og transport til hotellet.Siden vi hadde hotell i nærheten fikk vi en ekstra runde (litt mer på taxameteret) men dyrt er det slettes ikke.

Vi bodde på TAXI HOSTEL og det var nok litt skummelt på utsiden nattestid men det er det nesten alle veier her.   Jeg fikk rom "under trappa" av en stum nattevakt og det var litt "Harry Potter" men stort og rent. Det var ingen  mat å finne  på hotellet men fant en lokal småbutikk nede i gata.

Det gikk ganske raskt å hente Leiebilen (Klass Wagen) og så var vi på vei sydover.
Vi fikk tid til å handle leker/vifter/ mat /vann og enda spise Pizza i Otopeni som er den nærmeste byen til hvor vi oppholder oss. PÅ restauranten i nærheten av parken  har de deilig porsjonspizza til 20 kr. stykk!

Vi var først fremme på bibelskolen og fikk ta imot de andre på Bibelskolen(internatet). Nytt av året er at skolen er malt ROSA!

Vi har fått på oss uniformen, gule T-skjorter og var på et kort kveldsmøte der vi ble presentert for menigheten  . Alt har gått fint hele dagen, men vi har opplevd så mye at det er som 2 dager i en.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar