torsdag 18. april 2013

Fjelltur



Markus  8, 1-10
En annen gang på den tiden var en stor folkemengde samlet, og de hadde ikke noe å spise. Da kalte Jesus disiplene til seg og sa: «Jeg synes inderlig synd på folket. De har alt vært med meg i tre dager, og de har ikke noe å spise.   Sender jeg dem sultne hjem, vil de bli helt utmattet på veien; noen av dem kommer jo langveisfra.» 4 Disiplene svarte: «Hvordan kan noen skaffe brød til å mette alle disse her i ødemarken?»   Han spurte dem: «Hvor mange brød har dere?» «Sju», svarte de.  6 Da ba han folket sette seg ned på bakken. Så tok han de sju brødene, ba takkebønnen, brøt dem og ga til disiplene for at de skulle dele ut, og de delte dem ut til folket.   De hadde også noen få småfisk. Han velsignet dem og sa at også de skulle deles ut.   Og de spiste og ble mette. Etterpå samlet de opp slot dem dra hjem.   Straks etter gikk han i båten sammen med disiplene og kom til traktene ved Dalmanuta.


I skrivende stund sitter vi på Golanhøydene, ikke så langt fra grensen til Syria, og spiser lunsj. Vi er helt i nord, hørte til morgenen at det var fallt et par raketter helt i sør.
I formiddag har vi vært på besøk i ruinen av et gammelt jødisk fort som ble ødelagt av romerne i år 67 e.kr. Det kan man lese mer om her: http://no.wikipedia.org/wiki/Gamlaå 

Vi gikk en god tur ned i dalen og opp på toppen, og tilbake igjen.  Ca. 2-3 time, en tur for passe spreke damer. Men jeg er glad det ikke var varmere. Faktisk er været helt perfekt.    Vi har alt fra strålende sol til regn og lett skyet alt til sitt bruk.



1 kommentar:

  1. Ser veldig kjekt ut å være på tur med denne gjengen,ja!! Supert å følge med dere her:) Hilser masse til mine kjære venninner, Randi Grethe og Signe :) Håper dere koser dere masse:) stor klem fra Synnøve

    SvarSlett