søndag 6. mars 2011

Fra østkysten til vestkysten

http://taupopuzzleworld.com/
Fra Hastings til Onihwera på en dag er et ganske drøyt stykke. Men det hjelper å krydre med noen artige stopp. Utenfor Taupo hadde vi pause på puslelandet! Vi elsker rebuser og pusleleker i stort mangfold, og her fikk vi tak i noen nye utfordringer.

I Roturua var det meningen Maria ville sette utfor i Zorben, En gigantisk plastkule med hulrom i. Men da hun å hvor bratt bakken var bestemte hum seg for å nøye seg med å se på. I stedet gikk vi til " Agroventures" og hadde det litt morsomt. http://www.agroventures.co.nz


Den største oppplevelsen fant vi likevell i Matamata! Her var nemmelig innspillingsstedet for Hobbiton, Hjemstedet til hobbitene i filmen "Ringenes Herre."
http://hobbitontours.com
Nå ble riktignok alt revet etter at innspillingen var ferdig. Men det er nettopp bygget opp igjen i forbindelse med den nye filmen "Hobbiten" Faktisk var det meningen at innspillingen skulle ha foregått akkurat nå, (og da hadde vi ikke kommet inn) så alt var helt perfekt! Dette var en flott opplevelse, bare kjempetrist at kameraet vårt var tomt for strøm akkurat da. Uansett kunne jeg ikke publisert dem her. For å få komme inn måtte vi skriveunder på ikke å legge bilder vi tok ut på nettet.
Vi har likevell kjempelyst til å gå tilbake om anledningen skulle by seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar