mandag 7. mars 2011

Tilbake til Dargaville- med forviklinger

Det styrtregnet da vi nådde Oniwahera og var takknemlige for tilbud om overnatting innomhus hos slektningene våre. Det var kjempehyggelig å få hilse på to små tremenninger av Maria som vi ikke hadde truffet før (Anns gutter).

Etter Lunsj fortsatte vi nordover igjen. På veien stakk vi innom Spaceship - depotet for å ordne en ekstra dag med bilen. 10 minutter etter vi hadde forlatt dem begynte varsellyset for dynamoen å lyse! Midt på motorvegen i Auckland city! Det var bare å snu og kjøre tilbake, (selv om det var fortere sagt enn gjort der og da) De ordnet det  greit med å bytte oss over til en ny bil, selv om det tok  sin tid for oss som har vært på konstant reise i 2 uker og har småting over allt! Fordelen var at vi nå fikk en gullende ren bil og en nyere modell attpå. Så vi klager ikke-

Kom frem til Dargaville i god tid til å sjekke inn på Motorcampen og stikke innom kusinen til Maria en liten tur.

Det er varmt og godt her nede, men det har småregnet litt innimellom. Vi sjekket inn på Dargaville campervanpark denne gangen. Der fikk vi vårt eget lille bad (med nøkkel) til å rigge oss til rette i. Jeg har satt inn stol og bord og ordnet kontor. Det aller beste er forresten at vi er midt i sentrum og innen gangavstand til de slektninger vi skal besøke her.

Maria er en lesehest. Hun har lest 5 bøker til nå, og har nettopp begynt på Hobbiten – på engelsk! Selv leser jeg "Nådens omkrets" av Jørgen Brekke. Den er usigelig spennende.




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar