lørdag 26. februar 2011

Lørdag 26/02 2011

Jeg var litt for trøtt til å kjøre langt, jeg gjør det svært bra nå til vanlig, kun den evige vindusviskeren som går på hver gang jeeg skal svinge til venstre. Men nå var det litt mer, så vi bestemte oss for å ta en tidlig kveld i Taupo, sør for Rotorua. der var det også varme kilder med svovellukt, men du så deilig å myke seg opp i etter en lang dag. Sov godt etter det!     http://www.taupodebretts.com/   
Våknet klar for Auckland tur.
Turen opp tar ca 3 timer. Lange strekninger. Hadde akkurat kommet godt i gang da vi oppdaget at nå må vi virkelig fylle bensin! GPSen fortalte at det var bare ca. 40km til nærmeste stasjon!  Nåja vi klarte det.   PÅ halvvegen hadde vi en stopp på en kafe`som var så bra, med gratis WiFi og greier, få folk og deilig uteområde. Jeg kunne blitt der i dagesvis, men vi måtte videre.
Etter som vi nærmet oss Auckland ble trafikken stadig tettere men det gikk fint denne gangen også , havnet i feil avkjørsel bare 1 gang men GPSen ordnet opp.
Vi tilbragte noen timer på et flott kjøpesenter, og bestemte oss for å tilbringe natten på Auckland Motor Park som ligger fint til. Vi var her for et par dager siden så vi hadde god erfaring, det er stille og rolig. (Til en forandring i Auckland å være).
http://www.aucklandmotorpark.co.nz/
Festlig var det å registrere at Else May ikke kunne huske å ha vært her før, selv om vi var her natt til torsdag. Slik er det å være døgnvill, det kommer og går.

I morgen skal vi hente ei som er skikkelig trøtt på flyplassen. Hun har reist fra Bergen, via Hong Kong og har vært på reise i nesten 2 døgn.   

1 kommentar:

  1. Skikkelig gøy å følge bloggen din Ellen. Og artig å se litt mer fra Rotorua området, siden vi også har lagt inn det i ruta vår. Kos dere videre.
    Leif Th.

    SvarSlett