torsdag 24. februar 2011

Mandag (21/2-11)

 http://www.kauri-museum.com/
FILLETANTE
Litt bedre hytte denne gang.
Våknet veldig tidlig og bestemte oss for å legge turen nordover i påvente av telefonnummer og adresse til slektningene i Auckland.
Vi fulgte Motorveien A1 nord og tok av På A12 mot Dargaville, en tur på drøye 2 timer.     På turen stoppet vi for å betale bompenger, og på KAURI museet som er en spennende innføring i avskogingen av New Zealand. Hele øya var dekket av bush og urskog, og digre trær (KAURI) som ble sendt til England.

Turen gikk videre i kjente omgivelser i  Dargaville , og i det vi svingte inn på tunet til Marias Farmor, Tante og Kusine m/datter født 1/1-11, --kom svaret fra EMs familie gjennom facebook. Nå hadde vi både telefonnummer og adresse i Auckland. Siden deet allerede var ettermiddag hadde vi en rådslagning og bestemte oss for å overnatte i Dargaville, Gjøre ferdig en rask sightseeng i Northland neste dag og så kjøre tilbake til Auckland og treffe dem.

Vi sjekket inn på Camping, litt bedre hytte denne gang, Jeg og Maria hadde middag hos familie og og EM + Morten gikk på vandring i gamlebyen. Det var unnagjort passe raskt, Dargaville er en by på størrelse med Farsund.
http://dargaville.co.nz/

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar