torsdag 17. februar 2011

Turen har startet!

Endelig!
Ferdig med pakkingen!
Ferdig med shoppingen!  Ferdig med rengjøring og rydding
I morges kom vi oss gjennom snøstorm og kulde (i lag på lag med sommerklær). Tusen takk til Siss som plutselig dukket opp og kjørte oss til rutebilstasjonen!. Else May og Morten dukket også opp etter hvert. Og været som vi har vært så urolig for har roet seg, slik at det var ingen problemer med å komme seg til Kjevik.    Flott liten flytur, litt trangt bare, og nydelig innflyging til Nederland, Vi landet i strålende solskinn og varmegrader, begynte nesten å lure på om vi hadde tatt feil fly og havnet i syden?  
I skrivende stund sitter jeg på Schiphol flyplass utenfor Amsterdam og koser på restaurant sammen med EM. <Ungdommene har stukket av for å shoppe, vi ser dem vel når de trenger mer penger- -    5 timer er akkurat passe, 2 har allerede passert, og kaffen er god. Neste flight er til Kuala Lumpur det tar vel 12-14 timer omtrent. Regner med å sove mye av tiden, det har vært så som så med søvnen for flere av oss de siste nettene.

5 kommentarer:

  1. ååå jeg misunner dere så mye! Blogg så ofte du kan! :)

    SvarSlett
  2. Hej Ellen!
    Tænket bare at stikke indenom og ønske dig og dit rejsefølge en rigtig god tut. Skal prøve at følge dig lidt, så kan du få en opdateret vejrudsigt fra Kristiansand. Og besked om eventuelle ekstravagter.....
    klem fra Dorte (job)

    SvarSlett
  3. tut=tur ! Det kan blive til mange kommentarer på denne måde Ellen ;)
    Dorte

    SvarSlett
  4. Hei Ellen.
    Blir artig å følge bloggen din. Håper du skriver mye. Ei drøy uke nå,så setter vi oss på flyet og kommer nedover vi og. Gleder oss masse...:-)
    Leif Th.

    SvarSlett
  5. Så var dere avsted, tenker dere er i farta nå ja :) Kos dere masse og fortsatt god tur. Skal følge med dere her på bloggen, spennende for oss som fortsatt sliter med kuldegradene !!! Flott at du skriver Ellen! Hils Maria. Reiseklem fra Siv

    SvarSlett