mandag 28. februar 2011

Reisen til Stillehavet

Vi var ute i god tid for å plukke opp Christine som skulle komme fra Bergen via Amstedam og Hong Kong. Dermed ble vi stående i ankomsthallen og observere passasjerer fra Singapore og Sidney før det ble Christines tur. Jeg oppdaget at dette måtte være et flott sted å være om man er litt deppa en dag. Det var kjempespennende å observere kjærester møte hverande, besteforeldre møte barnebarn, og venner treffes igjen. Mange morsomme store smil og gledestårer.  Og så kom Christine plutselig. Blid som ei lerke og strålende fornøyd med turen.
De skulle videre til Raratonga 4 timer senere så vi tok en liten tur ut i solskinnet. Først til et kjøpesenter like ved flyplassen og deretter på rundtur gjennom et fredelig boligområde og ned til en lokal strand. der var det for øyeblikket skikkelig lavvann. Det er enormt stor forskjell på flo og fjære på NZ. 
Takket være tomtom (GPS`en min) hadde vi ingen problemer med å rekke tilbake til flyplassen i god tidfor innsjekking. Nå skulle de reise ica.4 timer utover i stillehavet, og komme frem etter to timer - dagen før- de får altså søndagen en gang til! 
Forvirret??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar