torsdag 25. juni 2015

Husbesøk og andre oppgaver.

Nå klarer vi virkelig å presse mye inn i en dag!
På formiddagen lekte vi igjen med de lokale barna, samtidig som en gruppe hjalp til med å pakke klær og mat vi har kjøpt til ettermiddagens husbesøk. 
Det var en imponerede mengde klær ungdommene har klart å få med seg.
Jentene hadde med seg noen fargerike hoppestrikk, men ungdommene visste ikke helt hvordan de skal brukes så jeg har hoppet strikk for første gang på aldri så mange år. 
(Dersom det finnes bilder skal jeg legge ut etter hvert.)
Vi var også med inn på matserveringen for barna.
Etter lokal lunsj. (suppe+kylling og potetstappe)  Var det tid for å deles i smågruppene våre. I tillegg til Langåker har Farsund delt seg i 3 grupper med en hjelpeleder og en voksen i hver.  Hver gruppe fikk en tolk og en liste med 4 familier som de skulle besøke. Martin ble med den gruppen som hadde flest syke på sin liste. Vi fikk så utdelt en sekk poteter og en bærepose med mat + pose med passende klær til hver familie.
Jeg ble sjokkert over forholdene vi kom til bare noen få hundre meter unda der vi bor. De fleste har det OK. men innimellom er det noen som bor i noen av de værste forhold jeg har sett. Jeg tror da også gruppa mi fikk se noe av det mest elendige. Det var mange sterke historier som ble delt da vi kom tilbake og noen av disse vil bli delt på møte i Misjonskirken i August. 

Igjen var det møte på kvelden, igjen ble vi delt i 3 grupper og vi i "dukkegruppa" var enda færre enn på tirsdag. I kveld var vi i den store  "hovedkirken" som ligger i nærheten av der vi bor.  Det var veldig mange til stede men igjen klarte vi å gjennomføre på en fin måte.  Da vi var ferdig kom det frem en familie som var på besøk. Stor var undringen da mannen begynte å snakke norsk. deet viste seg å være en Norsk-Rumensk familie som bor i Vennesla som var på besøk. De var med på samlingen hos oss utover kvelden.
 Etter møtet var det igjen samling/grilling på bibelskolen og nå begynner virkelig ungdommene å bli varme med hverandre. .... i seng 0030





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar