mandag 22. juni 2015

Wizz air!

Endelig endelig.. 
Er vi skikkelig på vei! 
Allle møtte til riktig tid, på riktig sted, med riktig mengde bagasje. Med to biler og minibuss hadde vi akkurat nok plass til alle. Med en liten trailer og flinke stablere fikk vi også med oss bagasjen.2 biler og trailer står foreløpig igjen på Torp. Og en kjempetakk til Kåre Heimvoll som kjørte frem og tilbake med minibussen!  Vi rakk også å stille opp alle 29 på kirketrappa for bilde, og rakk å besøke søndagsmøtet der de ba og velsignet oss før vi dro. Det var veldig godt og riktig siden vi reiser ut fra menigheten. 
Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake og fortelle fra turen.
Reisen til Torp gikk greit, med stopp på MacDonalds i Grimstad. 
Ungdommene er utrolig flinke til å holde sammen. Tiil tross for en endeløs innsjekkingskø. I hete og  trengsel. har vi klart å få alle 19 konfirmanter 4 hjelpeledere og 6 voksne med på flyet uten nevneverdige problemer. Torp er tross alt en liten flyplass som det er vanskelig å gå seg vill på.
Vi er forresten ikke den eneste gruppen med ungdommer som reiser på hjelpetur med dette flyet. Det er minst en gruppe til med over 30 personer. De er på "mission adventure" med UIO Flekkerøya og kommer bl. a. fra Vennesla.  . Heldigvis skal de til motsatt ende av landet, de har nemmelig med seg en stor gjeng kjekke gutter...... og vi har litt overflod av søte jenter.  I tillegg har vi truffet en gruppe på 12 som skal til samme by som oss i slutten av uka
Jeg er forresten ikke veldig imponert over Wizz air. 
Positivt er billig tur. Og 32 kg innsjekket bagasje! Det betyr jo at man slipper å stå med badevekta og sjekke at kofferten ikke er for tung. Helt greit å slippe håndbagasje når man ikke trenger det. 
Negativt at de ikke har Drop in for bagasje men at man må gjennom hele innsjekkingskøen for å levere bagasjen selv om man jo har printet ut boardingpass på forhånd.  Alt koster dessuten. Jeg har kjøpt en kopp kaffe til 2 euro. Ganske utrolig at de klarer å spre en gruppe som sjekker inn samtidig rundt i hele flyet foresten. Men nå har jeg iallefall etter litt bytting fått til at ingen sitter helt alene, og at alle har det OK. Flyturen varer forresten bare i 3 timer.

Vi har kommet frem til Bucurest, Det har også all bagasjen. Bussen sto og ventet, Stor og fin. Nå er det bare et par timer igjen så er vi fremme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar