søndag 14. juni 2015

På veg hjem - igjen

Søvnen har vært god og vi er strålende fornøyd med hotellet vi har bodd på. 3 stjerner, men gullende rent. Ingen støy av biltrafikk (men litt lytt ellers). Vi hadde 2 tremannsrom  og alle hadde egne senger (dobbelsenger noen av oss) og rommene var romslige. Det beste var at det var så sentralt og ikke langt etter kom den deilige frokosten i en utrolig spisesal. Stor buffet med masse å velge i.
"Hotel Dogana Vecchia Torino ligger i det historiske sentrum og nær store turistattraksjoner og museer i hovedstaden i Piemonte. Den er ideell for både turister og forretningsreisende.
Bygget i begynnelsen av det 18. århundre, den gamle Locanda della Dogana Nova tilbyr gjestfrihet til reisende som passerer i Torino for statlige anliggender, arbeidskraft, turisme, studier eller for kulturelle arrangementer knyttet til Torinos rolle som hovedstad i hertugdømmet Savoy og Kongeriket Sardinia.
 I dag er Dogana Vecchia stolt av sin strålende fortid. Samtidig er de ivrige etter å løse dagens utfordringer. Hotellet venter på deg til å oppdage sjarmen av å bo i et historisk palass i Torino i stilige rom, i moderne rom eller i deluxe-rom dedikert til Mozart, som bodde her i 1771. Det er  også ideelt for en romantisk ferie i den første hovedstaden i Italia"   http://www.hoteldoganavecchia.com/en/index.html

Vi valgte å ta drosje tilbake til flyplassen. Den kom etter 3 minutter og hadde god plass til 5 personer. (men ikke dersom vi hadde hatt mer enn håndbagasje med oss). Turen tok 20 minutter og kostet 35 euro. Dvs. det ble billigere enn å ta bussen! supert.    Men!  vi så jo mye mindre av omgivelsene, byen og folkelivet. Så "alt til sin tid" sier nå jeg. 

Flyreise hjem: KLM på begge fly. Strålende service, snack og god benplass. 
For første gang reiser jeg totalt papirløst. Sjekket inn på hotellet 24 timer før avgang ved hjelp av en KLM app som jeg har på iPhonen min. Fikk  e-boarding kort som jeg tok bilde av. Så viste jeg bare frem mobilen med bildet på flyplassene. Hadde ingen problemer noen steder. Veldig komfortabelt og praktisk. 
Nå er det bare å hente bilen (på samme måte) Så er vi hjemme om et par timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar