fredag 12. juni 2015

Sola-Amsterdam-Torino

Hatt en flott tur. Startet klokken 05 og plukket opp damene en etter en. Praten gikk livlig og vi var fremme på Sola flyplass før vi visste ordet av det. Fryktet at det kunne vært kø innover til Stavanger men det var det ikke. Det var flott å ha bestillt parkering på forhånd (online-rabatt).
Fra Stavanger fløy vi til Amsterdam med KLM. Flott tur med utsikt over Jæren. Fikk både kaffe og snack, og igjen var vi fremme før vi visste ordet av det.(1,5t) Littt ventetid i Amsterdam før siste strekk til Torino. Her hadde vi fly fra Transavia, ok men ikke helt som KLM . Benyttet den drøye timen til å sove litt.  Var fremme som planlagt klokken 14 45. 
Fra Flyplassen kjørte vi buss ned til sentrum. Det er rart å komme til et nytt sted. Fargene er anderledes, husene, bilene alt er spennende.  Fra stasjonen var det en fin spasertur gjennom flotte handlegater til hotellet. @
Ettermiddagen og kvelden har vi brukt til å orientere oss i omgivelsene, og finne spisested.
Mye fint å se. 
På veg tilbake opplevde jeg et av mine skjeldne øyeblikk da jeg mistet retningen midt i storbyen. Heldigvis ikke langt unna hotellet. og så har vi jo telefoner med GPS!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar